Dzisiaj trening, który bardzo lubię czyli barki i triceps. Zrobiłem go w sposób nie do końca zadawalający ze względu na barki. Jakoś nie mogę ich spompować na maksa i nie czuję ich pracy podczas treningu. Teraz się dotykam i czuję lekką obolałość. Jutro będzie ciężko idą plecy. Dieta: 08:00 - śniadanie Płatki owsiane (95 g) Serek twarogowy [...]
Zamiast ryby wędzonej proponuję dać świeżą Zamierzasz dodać jakieś warzywa/owoce? Zamiast zwykłego ryżu białego włącz do diety bardziej wartościowe źródła węglowodanów np.brązowy ryż/parboiled/ryż basmati/ziemniaki/kasza jęczmienna Możesz też zwiększyć ilość wapnia dodając np.jogurtu naturalnego
Szczerze mówiąc, nie zwracałem uwagi nigdy na to czy moja kadencja jest książkowa czy nie. Dla mnie to takie naturalne normalne tempo. Nastawiony jestem na jak największe wyciśnięcie z siebie potu i taka kadencja sprawia, że szybko "grzeje" mi się całe ciało :) Poza tym mam wtedy wrażenie, że najbardziej wykorzystuję (nie wiem jak to nazwać [...]
Jeszcze została z świąt: Makaron durum z makiem, rodzynkami i miodem+ ser biały ********************************************TRENING -Podciągnie na drążku 1s: 10pow 2s: 9pow 3s: 8pow -Wiosłowanie w opadzie 1s: 12x50kg 2s: 10x50kg 3s: 8x55kg -Martwy ciąg 1s: 12x55kg 2s: 10x60kg 3s: 8x70kg -Przysiady 1s: 12x50kg 2s: 10x55kg 3s: 8x60kg -Wspięcia na [...]
Makaron durum i kurak *******************************************TRENING 1.Rozgrzewka 2.Tor przeszkód (bieg przez płotki, slalom miedzy pachołkami w pozycji bokserskiej, skoki obunóż przez ławkę, przewroty w przód, seria ciosów hantelkami) 40min 3.Rozluźnienie i rozciąganie ********************************************DIETA Posiłek I: Omlet (300g [...]
[...] do rozciagania przykladac bo ciezko tak funkcjonowac %-) MISKA dostarczono 1820 kcal b: 122 g (27%) ww: 197 g (43%) tł: 62 g (30%) 1.2 owsiane, banan, whey, kokosowy 3.4 ryz parboiled i dziki, indor, fasola czerwona, + kromka razowca z masłem przed snem ssało mnie no edit: w uj nieczytelna ta wypiska tak pacze teraz, ale juz pozno nie chce [...]